A húst megtisztítjuk, és kisebb kockákra felvágjuk. A zöldségeket megpucoljuk és kisebb darabokra aprítjuk.
A húst a zöldségekkel együtt egy nagyobb edénybe tesszük, és hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a vékonyan felszeletelt fokhagymát is.
Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, és ízlés szerint megfűszerezzük. Lassú tűzön félpuhára főzzük.
Ekkor hozzáadjuk a kisebb kockákra vágott krumplit is, majd addig főzzük a levest, amíg az összes hozzávaló teljesen megpuhul.
Ezután állandó kevergetés mellett belecsorgatjuk a tejszínt, és hozzáöntjük a tejfölt, amit kevés forró levessel előzőleg simára keverünk. Jól összeforraljuk az egészet, és pár percig főzzük együtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.