A lisztet összekeverjük a sóval, a borssal, a fűszerpaprikával és a majoránnával.
A csirkemellet megtisztítjuk, majd vékony szeletekre vágjuk. A csirkéket egyenként megforgatjuk a fűszeres lisztben, a kivajazott tepsibe helyezzük őket, majd a maradék fűszeres lisztet rászórjuk.
A tejfölt elkeverjük a zúzott fokhagymával és az olajjal, ráöntjük a húsra, majd megszórjuk a reszelt sajttal.
A tepsit befedjük alufóliával, majd előmelegített 200 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Levesszük róla a fóliát és további 10 percig pirítjuk, amíg a sajt aranybarna nem lesz.
Nézd meg videón, hogyan készül a sajtos tejfölös rakott csirkemell
Megjegyzés
Köretként rizs, sült krumpli és burgonyapüré is tökéletesen illik hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.