A baconös-sajtos csirkemell elkészítéséhez egy kiolajozott tepsit kibélelünk a bacon felével. A megmosott és szárazra törölt csirkemellet felszeleteljük. Megsózzuk, megborsozzuk és a baconre tesszük.
Megkenjük a tejföllel, ráfektetjük a baconszeletek másik felét, és megszórjuk a lereszelt cheddar sajttal.
180 fokra előmelegített sütőben, alufóliával lefedve 30 percig sütjük, majd eltávolítjuk a fóliát. 200 fokra állítjuk a sütőt, és további 10 perc alatt készre sütjük. Salátával tálaljuk.
Nézd meg videón, hogy készül a baconös-sajtos csirkemell:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.