Egy tepsit sütőpapírral borítunk, a sütőt 180 fokra előmelegítjük.
Az olajat egy tálba öntjük. A fokhagymát átpréseljük, és a sóval, a borssal és az oregánóval együtt belekeverjük az olajba.
A burgonyát alaposan megtisztítjuk, megsikáljuk, szárazra töröljük és egy éles késsel kb. 2 mm-enként beirdaljuk, ügyelve arra, hogy ne vágjuk át. A kolbászt vékony karikára vágjuk.
A beirdalt krumplikat a bevagdosott részükkel felfelé elhelyezzük az előkészített tepsin. A résekbe beletesszük a kolbászkarikákat, majd a krumplit vékonyan megkenjük a fűszeres olajjal és megszórjuk a reszelt sajttal.
A tepsit behelyezzük a sütőbe, és nagyjából 55-60 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.