A rakott krumpi elkészítéséhez a krumplit héjában megfőzzük, hagyjuk kihűlni, és meghámozzuk. A tojásokat keményre főzzük, hideg vízbe tesszük, majd megpucoljuk. A krumplit, a tojásokat és a kolbászt karikára vágjuk.
Egy tepsi alját meglocsoljuk pár kanál olajjal vagy vékonyan kikenjük zsírral. A megfőtt, felkarikázott krumpli felét lefektetjük az aljába, megsózzuk, majd rátesszük a felszeletelt tojásokat és a vékonyan felkarikázott kolbászt.
Rákanalazzuk a tejföl felét, és egyenletesen eloszlatjuk a tetején. A tejfölös réteget befedjük a maradék krumplival, ízlés szerint megsózzuk, majd egyenletesen befedjük a mardék tejföllel.
Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten aranysárgára sütjük. Salátával, savanyúsággal vagy csemege uborkával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.