A kolbászt felaprítjuk, és késes aprítóba tesszük a megtisztított, elmorzsolt tojásokkal, valamint a tejföllel együtt, és krémesre törjük.
A hagymákat megtisztítjuk, a talpukat egyenesre vágjuk, majd levágjuk a tetejüket. Egy lábasba tesszük őket, és annyi forrásban lévő vizet öntünk rá, amennyi ellepi őket, és közepes lángon 4-5 percig főzzük. Ezután a hagymákat szűrőkanállal kiszedjük, és hagyjuk kissé hűlni őket. Rövid pengéjű kés és kiskanál segítségével óvatosan kivájjuk a belsejüket úgy, hogy 2-3 külső réteg maradjon.
A kivájt hagymákat a kolbászkrémmel megtöltjük, és 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 20 percre. Egy kevés felaprított petrezselyemmel megszórva, továbbá olívaolajjal ízesített salátával körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.