A krumplikat alaposan megmossuk, sós vízben puhára főzzük, majd meghámozzuk és felkarikázzuk. A kolbászt felkarikázzuk.
Egy hőálló edényt kikenünk vajjal, majd egymás mellé lerakjuk a krumplikarikákat úgy, hogy befedje a tepsink alját, majd egyenletesen rászórjuk a kolbászkarikákat, megkenjük teföllel, és megszórjuk sajttal.
Majd újra krumplikarikák következnek, kolbász, sajt, tejföl - egészen addig, amíg van alapanyagunk, és a tetején tejföl és sajt van.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt készre sütjük. Frissen vágott petrezselyemmel is megszórhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.