A tojást csipet sóval keményre főzzük, a krumplit héjában megfőzzük. A tejfölt csipet sóval és az olajjal kikeverjük, a kolbászokat hideg víz alá tesszük, hogy a bőrét letudjuk szedni.
Megtisztítjuk a tojásokat és a krumplit, karikára vágjuk a kolbásszal együtt, a hagymát kockára aprítjuk.
Egy jénai tál aljára teszünk a kikavart tejfölből, majd a krumpli felét lerakjuk, sózzuk, rászórjuk a hagyma felét, rárakjuk a kolbászokat és a tojáskarikákat, majd befedjük a maradék krumplival, sózzuk, megszórjuk a maradék hagymakockával, végezetül a tetejére simítjuk a tejfölt.
Előmelegített 180 fokos sütőbe toljuk, és kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.