A rakott burgonya elkészítéséhez a finomra vágott hagymát 2 ek felforrósított libazsírban üvegesre sütjük, majd meghintjük a pirospaprikával. Felöntjük kevés vízzel, majd sűrű pörköltszaft állagúra pároljuk. A tejfölt kikeverjük a keményítővel. A kolbászról eltávolítjuk a héját. A burgonyát meghámozzuk, majd közepesen vékony karikákra vágjuk.
A tepsit kikenjük a megmaradt libazsírral, majd elrendezünk benne 1 sor burgonyát. Meglocsoljuk a pörköltszafttal, és elosztjuk rajta a felszeletelt kolbászt, valamint a keményre főtt, felkarikázott tojást. Bevonjuk a tejföllel, megsózzuk, majd ismételten burgonya, kolbász és tojás következik. A tetejére szaft és tejföl kerül.
Végül lefedjük alufóliával, és 180 fokon 30 percig sütjük. Levesszük a fóliát, megszórjuk reszelt sajttal, és további 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.