A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük és felkarikázzuk. A tojásból hatot megfőzünk, megpucolunk és a kolbásszal együtt szeletekre vágjuk. A tejföl felébe belekeverünk 4 nyers tojást, sót és borsot.
A burgonya felét egy tepsibe terítjük, és meglocsoljuk a tojásos tejföllel. Rátesszük a kolbászt, majd a tojáskarikákat és megszórjuk a sajt felével. Betakarjuk a burgonya másik felével, megkenjük a maradék tejföllel, és rászórjuk a maradék sajtot.
Légkeveréses sütőben 180 fokon, 40-45 perc alatt készre sütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.