Vizet forralunk és beledobjuk a teafiltereket. 7-10 percig ázni hagyjuk őket, majd kidobjuk. A főzetet félretesszük.
Egy fazékban olajat hevítünk. Az apróra vágott vöröshagymát megfuttatjuk rajta. Ha a hagyma megpuhult, akkor mehet mellé a zúzott fokhagyma, a gyömbér, a garam masala, a kömény, a só és a bors. Összekeverjük és további két percig pirítjuk.
A fazékba dobjuk a felkockázott édesburgonyát, majd összekeverjük, hogy mindenhol bevonja a krumplit a fűszer. Felöntjük a lefőzött gyömbéres teával és kókusztejjel. Felforraljuk, majd belerakjuk a lime leveleket a csilit és a szójaszószt. További 20 percig főzzük, amikor a burgonya már, annyira puha, hogy szétesik. Megkóstoljuk és ha szükséges, akkor még fűszerezzük.
A levest átöntjük a turmixgépbe és addig turmixoljuk, amíg szép krémes nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.