A tésztát a tálba tesszük, és annyi forrásban lévő vizet öntünk rá, amennyi ellepi, és 15 percig állni hagyjuk. Közben néhányszor villával megkeverjük.
Az öntethez összekeverjük a meghámozott, felaprított gyömbért, a kimagozott, kierezett, finomra vágott csilit, a borecetet, a szójaszószt és a kétféle olajat.
A megtisztított répát zöldséghámozóval vékony csíkokra vágjuk, és egytálba tesszük a megmosott, felszeletelt uborkával együtt.Hozzákeverjük a leszűrt, lecsepegtetett tésztát, valamint az öntet felét, végül kézzel beleforgatjuk a kisebb darabokra tépett salátát és a felaprított mentát.
A csirkét falatnyi darabokra vágjuk, és összekeverjük a megmaradt öntettel. Atésztás salátára halmozzuk, és néhány mentalevéllel, csilikarikával, valamint a szezámmaggal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.