A csirkecombot megmossuk, szárazra töröljük és félre tesszük. A páchoz kimagozzuk a csilit, és felaprítjuk. Beletesszük egy tálba a mustárral, a fűszerkeverékkel és a sóval együtt. Hozzácsorgatjuk a bort, az olajat és az ecetet. Összeforgatjuk az egészet.
A combokat mélyhűtő zacskóba tesszük, mellé öntjük a páclevet, és kinyomkodjuk a levegőt. Gondosan lezárjuk, majd megmozgatjuk kissé, hogy a pác a hús minden oldalát bevonja. A hűtőbe tesszük legalább 3 órára.
Felforrósítjuk a grillsütőt, majd közepes hőmérsékleten 50 percig sütjük a combokat. Közben néhányszor megfordítjuk őket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.