A combok mindkét oldalát alaposan bedörzsöljük sóval és borssal. Egy nagyobb serpenyőben, a felhevített vajas olajon átpirítjuk a megtiszított fokhagymagerezdeket, majd kivesszük és félretesszük. A combokat ezután a serpenyőbe helyezzük és kb. 10 perc alatt mindkét oldalukat alaposan átpirítjuk.
A sört összekeverjük a lereszelt narancshéjjal, az apróra reszelt hagymával és a fűszerekkel, majd a megpirított combokra öntjük. Hozzáadjuk a fokhagymagerezdeket és így főzzük kb. 15 percig.
A tejszínt a keményítővel simára keverjük, majd hozzáöntjük a csirkéhez és összeforraljuk. Szükség esetén sózzuk, borsozzuk, végül megszórjuk aprított petrezselyemmel. Főtt tésztával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.