A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, majd sózzuk, borsozzuk. A narancsot alaposan megmossuk, és héjastul cikkekre vágjuk a megtisztított hagymával együtt.
Egy nagyobb serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk benne a csirkecombokat. Hozzáadjuk a narancs- és hagymacikkeket, és tovább pirítjuk az egészet. Ezután hozzáöntjük a bort, felforraljuk, végül hozzáadjuk a húsleves alaplevet.
A narancsos-hagymás húst belekanalazzuk egy tűzálló tálba, és 200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 30 perc alatt készre sütjük. Burgonyapürével és friss salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.