A cukkinis-sárgarépás csirkemellhez a húst enyhén kiklopfoljuk, megsózzuk, megborsozzuk és provence-i fűszerkeverékkel megszórjuk. Egy serpenyőben kevés olajon mindkét oldalát megkapatjuk, majd a fokhagyma gerezdeket is mellédobjuk. A hússzeleteket kivesszük és félretesszük.
A cukkinit és a megtisztított sárgarépát nem túl vékony karikákra vágjuk, és a fokhagymás olajon előbb a sárgarépát, majd a cukkinit is roppanósra pároljuk.
Egy kiolajozott tepsire rakjuk az elősütött csirkemellet, rárakjuk a megpárolt sárgarépa- és cukkini karikákat, a tetejére helyezzük a csíkokra vágott bacon szalonnát. A kimaradt zöldségeket sajttal rétegezve mellé rakjuk. Előmelegített 180 fokos sütőben pirosra sütjük. Párolt basmati rizzsel és ízlés szerinti salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.