A cukkinis lecsóhoz először felolvasztjuk a zsírt, beletesszük a karikára vágott vöröshagymát, megsózzuk és kb. 5 percig pároljuk. Ezután hozzáadjuk a kicsumázott, kockákra vágott paprikákat, picit megózzuk, majd mehet bele a karikára vágott füstölt kolbász.
Ha a paprikák félig megpuhulnak beletesszük a kockára vágott paradicsomokat és a szintén kockára vágott cukkinit. Megszórjuk pirospaprikával és cukorral ízesítjük. (A cukor elhagyható.) Amikor a zöldségek és a kolbász megpuhult és a paradicsom leve is jól besűrűsödött, kész van.
A konyhakész bulgurt a dobozon lévő tájékoztató szerint elkészítjük, tálaláskor a tányéron szétterítjük és arra halmozzuk a lecsót.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.