A vörös- és a fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A többi zöldséget megmossuk, és falatnyi darabokra vágjuk.
Egy nagy serpenyőben vagy lábasban felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasszuk rajta a hagymákat. A hagymás alaphoz adjuk a padlizsánt, és 5-10 percig pirítjuk.
Hozzáforgatjuk a paprikát, és ezt is fonnyasszuk néhány percig. Végül hozzákeverjük a paradicsomot is. Felforraljuk az egészet, megsózzuk, majd ízesítsük a rómaiköménnyel és a kakukkfű lecsipkedett leveleivel. Friss zöldfűszerekkel díszíthetjük. Natúr húsok mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.