A csirkemellet megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. Kissé megsózzuk, majd aranyszínűre pirítjuk a felforrósított olajon.
A kukoricát szűrőbe téve leöblítjük, és jól lecsepegtetjük. A paradicsomot és a salátát megmossuk, a paradicsomot cikkekre vágjuk, a salátát falatnyi darabokra tépkedjük. Az avokádót félbevágjuk, eltávolítjuk a magját, a húsát pedig felkockázzuk. A tortillákat forró grillserpenyőben szárazon megpirítjuk.
Elrendezzük az előkészített alapanyagokat a tortillák középső részén egy csíkban, majd feltekerjük mindet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.