A zöldséges taco elkészítéséhez a vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felkockázzuk és 2 evőkanál olajon megdinszteljük. Rátesszük a szeletelt gombát, felöntjük a 2 dl vízzel, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, hozzáadjuk a chilit és a köményt. Megsütjük, és amikor kész, összeturmixoljuk.
A cukkinit csíkokra szeljük, a kaliforniai paprikát felszeleteljük és a maradék 1 evőkanál olajjal összeforgatjuk. Sóval, borssal, oregánóval fűszerezzük és grillsütőben megsütjük.
A tortillák mindkét oldalát kevés vízzel meglocsoljuk, majd forró serpenyőben megmelegítjük őket. Mindegyikre kenünk 1-1 evőkanál sült gombát, majd megpakoljuk a grillezett zöldségekkel. A tetejükre felkockázott paradicsomot teszünk és megszórjuk petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.