A lisztből, a vajból, a tojássárgájából kb. 50 ml hideg vízzel és egy csipet sóval omlós tésztát gyúrunk, majd fóliába csavarva 30 percre a hűtőbe tesszük.
A lereszelt kecskesajtot, a darabokra tépett mozzarellát, a tojást és a tejszínt összedolgozzuk, és megborsozzuk.
A hűtőből kivett tésztát kinyújtjuk, és piteformába nyomkodjuk. 200 fokra előmelegített sütőben, 10-15 percig elősütjük.
A megmosott, darabokra vágott zöldségeket egy kevés olajon megfuttatjuk, és a felaprított zöldfűszerekkel együtt a tejszínes masszába keverjük.
A krémet az elősütött pitére simítjuk, és 190 fokon aranybarnára sütjük, kb. 30 perc alatt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.