A lisztet a hideg vajjal és a zsírral elmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, és összegyúrjuk. A kissé lágy tésztát fóliába csomagoljuk, és minimum fél órára a hűtőbe tesszük.
A töltelékhez megpirítjuk a feldarabolt szalonnát és a felaprított hagymát, majd egy tálban összekeverjük a töltelék többi hozzávalójával, kivéve a sajttal.
A tésztát a piteforma aljába nyomkodjuk úgy, hogy pereme is legyen (a formán túllógó, felesleges széleit levágjuk).
Az alját megszurkáljuk villával, majd belesimítjuk a tölteléket, és megszórjuk a sajttal. 180 fokon kb. 40 percig, pirulásig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.