Elsőként elkészítjük a besamelt. Ehhez a vajat felolvasztjuk, a lisztet elkeverjük benne, kicsit megfuttatjuk, majd felöntjük a tejjel. Sóval ízesítve néhány perc alatt besűrítjük.
A sütőt 220-230 fokra előmelegítjük.
Enyhén sós vízben kifőzzük a csőtésztát, majd leszűrjük.
Az apróra vágott hagymát, sárgarépát és zellert pár perc alatt közepes lángon megdinszteljük. Hozzáadjuk a cukkinit, a sonkát, a petrezselymet, átpirítjuk, végül belekeverjük a kifőtt tésztát.
Kivajazott hőálló tálba öntjük, megöntözzük a besamellel, megszórjuk reszelt parmezánnal.
A sonkás-zöldséges tésztát 20-25 perc alatt átsütjük a forró sütőben, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.