A grillezett csirkecomb elkészítéséhez a csirkecombfiléket ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, majd vékonyan zsírral kikent tepsibe rakjuk. Egy kevés vizet vagy alaplevet öntünk alá, és fedő (vagy alufólia) 170 fokos sütőben alatt kb. 1 órát sütjük, ezt követően a fedőt levéve grill funkción, 250 fokon kb. 10 perc alatt kissé megpirítjuk. Készíthetjük kerti grillen is!
A mártáshoz a barackot megmossuk, kimagozzuk. A mézet alacsony tűzön felmelegítjük, hozzáadjuk a borecetet, szójaszószt, egy csipet sót, hozzáadjuk a barackot is, és pár percig forraljuk. 1 dl hideg vízben feloldjuk a keményítőt, és besűrítjük vele a mártást. Párolt rizst kínáljunk hozzá! Gluténmentes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.