A legfinomabb sütőtökkrémleves
Csupacsokis brownie
Klasszikus kuglóf
Tojásos nokedli fejes salátával
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus túrógombóc fahéjas tejföllel
Krémes spenótfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Dödölle - az eredeti recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Kapros tökfőzelék virslivel
Babgulyás
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Finomfőzelék
Vadas marha
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Zsemlegombóc
Epres blondie
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Mézes-mustáros csirkemell
Csirkecombfilé

Receptek csirkecombfilé hozzávalóval

Leírás

A csirkecombot nemcsak egészben süthetjük, készíthetjük el, hanem filézett formájában is sokféle ételt készíthetünk belőle. Tökéletes választást ez a hozzávaló, ha például kímélő módon készítenénk el a brassói aprópecsenyét. Természetesen egészben is megsüthetjük, hiszen így is nagyon ízletes, de könnyű és nagyon finom hortobágyi húsos palacsinta is készülhet belőle.

Ha hentesnél vásárolunk, kérhetjük a szakembereket, hogy filézzék ki a felsőcombokat, hiszen ezzel nagyon sok időt megspórolhatunk.

A táblázatban megadott tápértékek a filézett és bőr nélküli csirkecombra vonatkoznak!

Mikor vedd?

Bármikor, ha csirkecombfiléből készítenél ételt. Egész évben kapható a hentesüzletekben.

Hogyan tárold?

Frissen a hűtőszekrényben, és néhány napon belül fel kell használni. Mélyhűtve 2-3 hónapig eláll.
Tápérték(100 g)
177 kcal Energia
8 g Zsír
0 g Szénhidrát
24 g Fehérje
Csirkecombfilé receptek (23 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.