Elkészítés: A csirkecombot vékony csíkokra vágom, meglocsolom 2 evőkanál olajjal, összekeverem a taco fűszerkeverékkel, és lefedve hűtőbe teszem, amíg kisütöm a tortilla lapokat.
Az öntethez a majonézt összekeverem a ketchuppal, a paprikakrémmel, a zúzott fokhagymával, és ezt is hűtőbe teszem.
A lisztet összegyúrom a sóval, az olajjal és annyi langyos vízzel, hogy összeálljon, de ne legyen nagyon kemény. 4-5 gombócot formálok belőle, majd tetszőleges vastagságúra nyújtom, és forró, száraz serpenyőben kisütöm. Akkor jó, mikor a felületén barna foltocskák jelennek meg.
Amikor már itt az ideje az étkezésnek, a paradicsomot karikára vágom, elhelyezem a tányérokon, meglocsolom a joghurttal, sózom, megszórom aprított újhagymával.
A húst egy grillserpenyőben felhevített zsiradékon szép pirosra pirítom. A tortilla lapra ráhalmozom a vegyes salátát, a húst, meglocsolom az öntettel, feltekerem, egy csík alufóliával rögzítem, és forrón a joghurtos paradicsommal tálalom.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.