A tojásokat felverjük, és a felsorolt hozzávalókat (csirke és kókuszzsír kivételével) hozzáadjuk.
A 2 centiméteresre vágott, sózott, borsozott csirkecombfiléket a sűrű masszában átforgatjuk (nem kell arra figyelni, hogy a csíkok ki legyen terítve, "összegyűrődve" is remek), és a forró kókuszolajban, takaréklángon, megsütöm. Papírtörlőre tesszük, és elkészítjük a répaszószt.
A megpucolt és felszeletelt zöldségeket vajon és a zúzott fokhagymán átforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel meghintjük, és az egészet megpirítjuk, majd annyi folyadékkal, amennyi éppen ellepi, fedő alatt, puhára pároljuk. Végül turmixszal pépesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.