Az olajat felforrósítjuk, hozzáadjuk a meghámozott kolbászt, és fakanállal kisebb darabokra törjük. 5 percig pirítjuk, leöntjük a felesleges zsiradékot, majd hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, és üvegesre sütjük.
Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát és az oregánót, majd további 1 percig pirítjuk együtt. Belekeverjük a paradicsompürét, és 5 perc alatt barnára pirítjuk. Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot a levével együtt, az alaplevet, majd hozzáadjuk a babérlevelet. Felforraljuk, majd mérsékeljük a hőt, és 30 percig főzzük a levest.
Hozzáadjuk a tésztát, és közepes lángon főzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint. Eltávolítjuk a babérlevelet, a bazsalikomot a leveshez adjuk, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. Kis tálkában összekeverjük a ricottát és a parmezánt, majd meghintjük kevés sóval és borssal.
A fűszeres túrót tálkákba halmozzuk, kevés mozzarellát morzsolunk rá, rámerjük a forró levest, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.