A paradicsomleveshez egy lábasba tesszük az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, olajat és a rozmaringot. Közepes hőfokon pároljuk kb. 5 percig, amíg a hagyma üveges lesz.
Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot, a paradicsom szószt, az oregánót, a bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk. Felöntjük az alaplével és a tejszínnel és jól elkeverjük és 20 percig főzzük.
A sajtos tortellinit a levesbe tesszük és a csomagoláson található előírás szerinti ideig főzzük, végül belekeverjük a parmezánt. Friss bazsalikommal és reszelt parmezánnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.