Lábasban felforrósítjuk az olívaolajat, és megfonnyasztjuk rajta a megtisztított és felaprított vöröshagymát és fokhagymát, majd hozzáöntjük a paradicsomkonzerveket. Jól összekeverjük, kevergetés közben felforraljuk.
Felöntjük a zöldség alaplével, hozzákeverjük a bazsalikom lecsípkedett leveleit, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd közepes lángon kb. 15 percig főzzük.
A levest lehúzzuk a tűzről, botmixerrel pürésítjük, majd a joghurttal dúsítjuk. Beletesszük a tortellinit, és készre főzzük a paradicsomlevest. Melegen, kevés aprított bazsalikommal és forgácsolt parmezánnal megszórva tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a tortellinis paradicsomleves:
Megjegyzés
Gyors és egyszerű paradicsomleves recept, amit elfoglalt hétköznapokon is elkészíthetünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.