A gyors baconös bableves elkészítéséhez egy lábasban aranyszínűre pirítjuk a felkockázott szalonnát. Ezután kiszedjük, és félretesszük.
A visszamaradt zsiradék 3/4-ét kiöntjük, majd a maradékon megpirítjuk a megtisztított és felaprított vöröshagymát és fokhagymát, valamint a répát.
Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, felöntjük az alaplével, és felforraljuk. Ezután megsózzuk, megborsozzuk, és közepes lángon addig főzzük, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Lehúzzuk a bablevest a tűzről, és botmixrrel pürésítjük. Végül beleforgatjuk a leszűrt babot, és forralunk rajta egyet.
A ropogós bacon szalonnával megszórva tálaljuk. Friss kenyér illik hozzá.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a szuper gyors bableves:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.