A tészta hozzávalóit összedolgozzuk egy robotgépben, majd kinyújtjuk, és egy kivajazott, kilisztezett pitetálba nyomkodjuk.
A megtisztított csirkét és a bacont apró kockára vágjuk. A póréhagymát csíkokra szeljük, és egy kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst és a bacont, és tovább pirítjuk. Megsózzuk és megborsozzuk. Amikor megpárolódott a hús, levesszük a tűzről, és hűlni hagyjuk.
A tojásokat egy tálba ütjük, a tejszínnel együtt felverjük, majd belekeverjük a felaprított snidlinget és a reszelt sajtot.
Összekeverjük a csirkés és a tejszínes masszát, majd a pitetésztára simítjuk. A tetejét gomba- és paradicsomszeletekkel díszítjük. 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 40-50 percig, pirulásig sütjük. Zöldsalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.