A bacont kisebb csíkokra vágjuk és egy magasfalú serpenyőben ropogosóra pirítjuk, majd egy tálba félretesszük. A zsiradékon a csirkemellek mindkét oldalát pirosra sütjük, majd azt is félretesszük.
Az apróra vágott hagymát a serpenyőben kevés zsiradékon megpirítjuk. Ha a baconből nem sült ki elég, akkor pótoljuk. Rátesszük a megtisztított és szeletekre végott gombát, és együtt pirítjuk. Hozzákeverjük a lisztet, majd felöntjük a húsleves alaplével és a vízzel, gyakran kevergetve összeforraljuk.
A tésztát beletesszük a serpenyőbe, ügyeljünk arra, hogy a folyadék teljesen ellepje, majd a tetejére helyezzük a csirkemelleket és 8-10 percig közepes lángon pároljuk, olykor megkeverjük.
Amikor átpuhult a csirkemell és a tészta is megfőtt, hozzákeverjük a krémsajtot, összeforraljuk és megszórjuk a pirított baconnel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.