A paprikákat megmossuk, majd félbe vágjuk. Eltávolítjuk a fehér ereket, magokat.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A rizst sós vízben megfőzzük a csomagoláson leírtak szerint, majd hagyjuk kihűlni.
A petrezselymet finomra vágjuk, két fej vöröshagymát és a fokhagymát apróra kockázzuk. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, majd hozzáadjuk a darált húst és fehérre pároljuk. Ízesítjük sóval, borssal, csiliporral, hozzáadjuk a paradicsomot, majd lassú tűzön összefőzzük. Ha kész, hozzákeverjük a főtt rizst.
A paprikákat megtöltjük a raguval, tetejüket megszórjuk félbevágott olívabogyóval és egy-egy szelet mozzarellával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.