A mozzarella friss és lágy sajtféleség. Az olasz konyha egyik legkedveltebb, legnépszerűbb és legsokoldalúbb alapanyaga. A dél-olaszországi Lazio tartományban kezdték készíteni a 16. században. Azóta is változatlan a recept. A klasszikus mozzarella bivalytejből készül.
Nagyon népszerű sajtféleség hazánk is, hiszen gyorsan és egyszerűen készíthetünk belőle ételeket. Paradicsommal, bazsalikommal fogyasztva különösen finom saláta. Bruschettára, pitékbe is tehetjük. Pizzára inkább a keményebb, reszelhetőbb pizzamozzarellát használják. Kapható apróbb golyók formájában is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.