Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Fahéjas tekercs (cinnabon) recept
Fahéjas tekercs (cinnabon)
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti recept
Almás álom, ahogy Gáspár Bea készíti
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes recept
Apfelstrudel, az osztrák, húzott almás rétes
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Párolt lila káposzta  recept
Párolt lila káposzta
15 perces banános palacsinta recept
15 perces banános palacsinta
Intelligens krémes recept
Intelligens krémes
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Almás pite - a hagyományos recept recept
Almás pite - a hagyományos recept
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Hagyományos tejes kifli  recept
Hagyományos tejes kifli
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal recept
Francia hagymaleves sajtos pirítóssal
Rántott karfiol recept
Rántott karfiol
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Mozzarella

Receptek mozzarella hozzávalóval

Leírás

A mozzarella friss és lágy sajtféleség. Az olasz konyha egyik legkedveltebb, legnépszerűbb és legsokoldalúbb alapanyaga. A dél-olaszországi Lazio tartományban kezdték készíteni a 16. században. Azóta is változatlan a recept. A klasszikus mozzarella bivalytejből készül.

Nagyon népszerű sajtféleség hazánk is, hiszen gyorsan és egyszerűen készíthetünk belőle ételeket. Paradicsommal, bazsalikommal fogyasztva különösen finom saláta. Bruschettára, pitékbe is tehetjük. Pizzára inkább a keményebb, reszelhetőbb pizzamozzarellát használják. Kapható apróbb golyók formájában is.

Mikor vedd?

Bármikor, ha mozzarellát ennél vagy mozzarellás receptet készítenél el.

Hogyan tárold?

Hűtőszekrényben a csomagoláson jelzett időpontig. A felbontást követően a lehető leggyorsabban fel kell használni.
Tápérték(100 g)
300 kcal Energia
22.4 g Zsír
2.2 g Szénhidrát
22.2 g Fehérje
Mozzarella receptek (351 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.