Felforrósítjuk az olajat, és megpirítjuk rajta a meghámozott, finomra vágott hagymákat. Hozzáadjuk a megmosott, felaprított paradicsomot, meghintjük a cukorral, és kissé lepirítjuk.
A paradicsomos keverékre locsoljuk a balzsamecetet, sózzuk, borsozzuk, és kis lángon 10 percig főzzük. Közben a lecsepegtetett mozzarellákat két darab konyhai papírtörlő közé tesszük, és kinyomkodjuk belőlük a felesleges nedvességet.
A paradicsomos keveréket 4 db kisebb tűzálló tálba tesszük, ráteszünk egy-egy mozzarellát, majd a 200 fokos sütőbe toljuk 12 percre.
Olívaolajjal meglocsolva, továbbá a zöldfűszerek lecsipkedett leveleivel, némi borssal megszórva, pirítóssal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.