Dubarry-csirkemell
Rakott zöldbab darált hússal
Rigójancsi, ahogy mi szeretjük
Babgulyás
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus stíriai metélt
Kínai szezámmagos csirke
Mézes-mustáros csirkemell
Krémes spenótfőzelék
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Káposztás tészta egyszerűen
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Mákos guba
Farsangi szalagos fánk
Vadas marha
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tárkonyos csirkeraguleves
Zsemlegombóc
Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Balzsamecet

Receptek balzsamecet hozzávalóval

Leírás

A balzsamecet felhasználása sokrétű, könnyedén beépíthető szinte bármely ételkészítési folyamatba. Saláták nélkülözhetetlen kelléke, öntetek, szószok alapanyaga, de rendkívül jó szolgálatot tesz például húsok pácolásakor: omlós és puha lesz a végeredmény.

Kedvelt hozzávaló lehet levesek elkészítése során is, mint a tojás-, különböző ragu-, vagy például az ázsiai levesek esetében. Használjuk bátran főzelékek készítésekor, ízesebb lesz tőle például a tökfőzelék, krumplifőzelék, de még a lencsefőzelék is. Ezekben az esetekben természetesen mintegy fűszerként bánjuk vele, kevés mennyiséggel gazdagítsuk ételeinket.

1 evőkanál balzsamecet tápértéke

  • energia: 13 kcal
  • fehérje: 0,1 gramm
  • zsír: nulla gramm
  • szénhidrát: 2,5 gramm

Mikor vedd?

A balzsamecet, mint alapanyag egész évben elérhető a boltok kínálatában.

Hogyan tárold?

Tárolása nem igényel extra körültekintést, a bontott balzsamecet is eláll hosszú évekig szobahőmérsékletlen.
Tápérték(100 g)
88 kcal Energia
0 g Zsír
17 g Szénhidrát
0.5 g Fehérje
Balzsamecet receptek (433 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.