A grill burgehez először elkészítjük hagymalekvárt: a lila hagymát felszeleteljük, megsózzuk, megborsozzuk majd a cukorral karamellizáljuk. Amikor levet ereszt, hozzáadjuk a vörösbort, a kakukkfüvet és a babérleveleket. Ha elfőtte a levét és már sűrű, lekvárszerű, belekeverjük a balzsamecetet.
A húspogácsához összegyúrjuk a darált húst és a faggyút, 8 egyenlő részre osztjuk és golyókat formálunk belőle. Sütés előtt frissen sózzuk, borsozzuk és a kezünkkel kilapítgatjuk. Faszenes grillen mindkét oldalukat 2-2 percig sütjük.
A húspogcsára ráteszük a hagymalekvárt és 2-2 szelet cheddar sajtot.
A bacon szeleteket megpirítjuk, amikor már majdnem ropogós ráöntjük a juharszirupot.
A szószhoz összekeverjük a majonézt, a ketchupöt, a worchester szószt, az osztriga szószt, a tabascót, ízesítjük a reszelt fokhagymával és a borssal.
Tálaláshoz a burger zsemléket vajon lepirítjuk. Félbevágjuk, megkenjük a bucik mindkét oldalát a szósszal. Az alsó részére mehet a saláta, a húspogácsa (amin már ott a hagymalekvár és az olvadt sajt), a pirított bacon, a paradicsomkarikák és végül rátesszük a buci tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.