A paradicsomot és a lilahagymát felkarikázzuk, a salátát leveleire bontjuk.
A darált húst ketté választjuk, és kézzel kb 1,5 cm vastagságú húspogácsává formázzuk. A húspogácsák egyik oldalát sütés előtt sózzuk borsozzuk ízlés szerint, majd a fűszerezett oldalával lefelé fordítva grillre, vagy serpenyőbe helyezzük. A fordítás előtt a másik oldalát is sózzuk, borsozzuk.
Amíg húsok pihennek, az elkészült húspogácsák visszamaradt zsírjában a ketté vágott bucik mindkét oldalát megpirítjuk.
A félbevágott puffancsok alsó felére ketchupot, és mustárt kenünk, erre helyezzük a salátaleveleket, rá a csalamádét, majd jöhet a húspogácsa. Tetejére paradicsomkarikát, és a lilahagymát teszük, zárásként pedig jöhet a majonézzel megkent pirított puffancs. Az első harapás után szinte azonnal visszaugrunk a 80-as, 90-es évekbe.
Nézd meg videón is, hogyan készül a házi retró hamburger
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.