Összekeverjük a barbecue szósz hozzávalóit, majd a hűtőben tároljuk a felhasználásig.
Meghámozzuk a hagymát, vastagon felszeljük és kevés vajon megsütjük. Mielőtt végleg megpirulna hozzáadjuk a nádcukrot és a citromlevet, majd kivesszük a serpenyőből. A baconcsíkokat félbevágjuk, majd kisütjük. A paprikát lecsepegtetjük.
Összedolgozzuk a húst a zsírral, sózzuk, borsozzuk, majd másfél centiméter vastag húspogácsákat formálunk belőle. Közepesen erős lángon, előmelegített serpenyőben megsütjük oldalanként körülbelül 4 percig. A húspogácsákat nem szabad többször megforgatni sütés közben, mert veszítenek szaftosságukból. Mielőtt kivennénk a húspogácsát a serpenyőből rátesszük a pogácsákra a cheddarszeleteket, hogy ráolvadjon a húsra.
A puffancsot, vagy hamburgerzsömlét félbe vágjuk, belső oldalát megpirítjuk - így nem ázik el a zsemle a ráhelyezett hústól, zöldségektől. A zsömle alsó felére helyezzük a húspogácsát, majd rátesszük a bacont, néhány szelet paprikát és három-négy karika hagymát. Néhány kanál barbecue szósszal megkoronázzuk, majd a tetejét rátéve tálaljuk.
2016.08.03.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.