Összekeverjük a barbecue szósz hozzávalóit, majd a hűtőben tároljuk a felhasználásig.
Meghámozzuk a hagymát, vastagon felszeljük és kevés vajon megsütjük. Mielőtt végleg megpirulna hozzáadjuk a nádcukrot és a citromlevet, majd kivesszük a serpenyőből. A baconcsíkokat félbevágjuk, majd kisütjük. A paprikát lecsepegtetjük.
Összedolgozzuk a húst a zsírral, sózzuk, borsozzuk, majd másfél centiméter vastag húspogácsákat formálunk belőle. Közepesen erős lángon, előmelegített serpenyőben megsütjük oldalanként körülbelül 4 percig. A húspogácsákat nem szabad többször megforgatni sütés közben, mert veszítenek szaftosságukból. Mielőtt kivennénk a húspogácsát a serpenyőből rátesszük a pogácsákra a cheddarszeleteket, hogy ráolvadjon a húsra.
A puffancsot, vagy hamburgerzsömlét félbe vágjuk, belső oldalát megpirítjuk - így nem ázik el a zsemle a ráhelyezett hústól, zöldségektől. A zsömle alsó felére helyezzük a húspogácsát, majd rátesszük a bacont, néhány szelet paprikát és három-négy karika hagymát. Néhány kanál barbecue szósszal megkoronázzuk, majd a tetejét rátéve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.