Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk, és a vaj kivételével az összes többi hozzávalóval egyneművé dolgozzuk. Ezután a vajat megolvasztjuk és több részletben a tésztához adjuk. 30 perc pihentetés után 120 grammos zsemléket formázunk a tésztából, majd további 30 percig pihentetjük. Végül a zsemlék tetejét egész tojással megkenve 170 °C-on 15 perc alatt megsütjük.
A pogácsákhoz a húst és a faggyút összedolgozzuk, majd 120 grammos pogácsákat készítünk belőlük, amit forró serpenyőben oldalanként 2-3 perc alatt megsütünk. A végén sózzuk és borsozzuk.
A hamburgerek összeállításánál szószként ketchupot és majonézt, betétként pedig friss paradicsomot, salátát és sajtot használhatunk. Köretként káposztasalátát vagy sültkrumplit adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.