A finomra vágott hagymát és fokhagymát üvegesre sütjük a felforrósított olaj felén. A darált húst tálba tesszük a hagymákkal együtt, majd megsózzuk és megborsozzuk. Alaposan összedolgozzuk, majd lapos pogácsákat formázunk a húsmasszából, és mindet megforgatjuk a szezámmagban.
A megmaradt felforrósított olajon, közepes lángon mindkét oldalukon 3-3 percig sütjük a húsokat. A félbevágott zsemléket száraz serpenyőben megpirítjuk. A salátaleveleket, a vékonyan felkarikázott paradicsomot és a sült húspogácsákat elrendezzük az alsó feleken. Végül ráhelyezzük a zsömlék felső részét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.