Keverjük a darált húshoz a lereszelt hagymát és a tojást. Morzsoljunk el egy fél zsemlét, és ezt is adjuk a húshoz. Ízesítsük sóval, borssal, Worcestershire-szósszal, édes-nemes paprikával és szárított korianderrel. Tegyük a hűtőbe fél órára.
Formázzunk a masszából 4 húspogácsát, és süssük meg forró serpenyőben minden oldalukat 8-10 perc alatt.
Vágjunk félbe 4 db hamburgerzsemlét, pirítsuk meg száraz serpenyőben, majd rakjunk mindegyikbe egy-egy húspogácsát. Kínáljuk paradicsommal, hagymával, friss salátával, és ízlés szerint ketchuppal, mustárral és majonézzel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.