A szezámmagos bucihoz kevés cukorral felfuttatjuk az élesztőt. Ha felfutott, hozzáadjuk az 50 dkg liszthez. Hozzáadjuk a többi alapanyagot: a vizet, sót, olajat és könnyű tésztát dagasztunk belőle. Ezután fél óráig kelesztjük.
Ha megkelt, 4 egyenlő részre osztjuk és bucikat formálunk belőle. Tetejét megkenjük tojással, és megszórjuk szezámmaggal. 180 fokra eőmelegített sütőben aranybarnára sütjük 20 perc alatt. Ha kész, hagyjuk kihűlni.
A húspogácsához a hagymát apró kockákra felvágjuk, majd az összes alapanyagot alaposan összedolgozzuk. Ezután korongokat formázunk a húsmasszából, és megsütjük. Ízlés szerinti feltétekkel kínáljuk: hagymakarikával, uborkával, paradicsommal, sajttal, ketchuppal és mustárral, salátalevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.