A céklákat megmossuk, és alufóliába tekerve a 180 fokos sütőben, kb. 40 perc alatt megsütjük.
A húst összegyúrjuk 1 db tojással, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük kakukkfűvel és majoránnával. Belereszeljük a fokhagymát. 4 nagyobb pogácsát formálunk belőle, és forró olajban, a húspogácsák mindkét oldalát pirosra sütjük.
A maradék töjásból tükörtojást sütünk.
A zsemléket félbevágjuk, és megpirítjuk a belső felüket. Ezután megkenjük ketchuppal, rátesszük a salátalevelet, a húspogácsát, arra a sült céklát, a kecskesajtot, néhány karika paradicsomot, mustárt és majonézt, majd a tükörtojást, végük a zsemle másik felét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.