A grill burgerhez a hamburger zsemléket félbe vágjuk és pár másodpercre a grillre tesszük. Éppen csak addig, hogy a fehér belső része megpiruljon.
A majonézt, a ketchupot és a mustárt egy tálban összekeverjük, majd ezzel a mártással megkenjük a zsemlék alját és tetejét.
A lilahagymát és a gombát meghámozzuk, felszeleteljük és a grillen megsütjük.
Ezután megsütjük a húspogácsákat is.
A kígyóuborkát felszeleteljük majd összerakjuk a hamburgert: az alsó megkent részre 2 szelet sajtot teszünk, arra 1 szelet húst, a sült gomba ¼ részét, a sült hagyma ¼ részét, 4 szelet kígyóuborkát és kevés vegyes vágott savanyúságot, majd rátesszük a hamburger zsemle tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.