Az őszibarackos-áfonyás cobbler elkészítéséhez a grillt indirekt zónára rendezzük be és 180-200 fokra hevítjük.
Amíg a sütő melegszik, egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a sóval és a cukorral, valamint a kikapart vaníliamagokkal. Hozzáadjuk az olívaolajat és a tejet, majd addig kevergetjük, míg egy sima, csomómentes masszát kapunk.
A vajat – a grillben – egy kerámia vagy öntöttvas sütőformában felolvasztjuk, és szép egyenletesen ráöntjük a tésztamasszát.
A gyümölcsöket lazán elrendezzük a sütőtálban, majd a grillben 35-45 perc alatt szép aranybarnára sütjük.
Legalább 15 percig hagyjuk kihűlni és melegen tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a grillsütemény, az őszibarackos-áfonyás cobbler!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.