A barackokat kereszt alakban bevágjuk, majd leforrázzuk és lehúzzuk a héjukat. A kimagozott gyümölcsöt feldaraboljuk, összekeverjük 10 dkg cukorral, és egyenletesen elosztjuk a vajjal vastagon kikent 25x15 felfújtformában.
A tésztához a lisztet elvegyítjük a cukorral és a fahéjjal. Hozzáadjuk a vajat, ujjainkkal összedolgozzuk, majd a masszát elosztjuk a barackrétegen.
A cobblert az előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 40 percig, amíg a teteje aranyszínű lesz. Melegen vagy langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.