A zabpelyhes morzsasüti elkészítéséhez a felengedett, lecsepegtetett erdei gyümölcsöket egy közepes méretű, kivajazott tűzálló tálba szórjuk, és meghintjük a vaníliás cukorral, és az őrölt fahéjjal.
A zabpelyhet összeforgatjuk a liszttel, valamint a kristálycukorral, majd hozzáadjuk a megolvasztott vajat, és morzsás állagúra dolgozzuk.
Kivajazott tepsiben elterítjük a gyümölcsöt. A gyümölcsökön elosztjuk a zabpelyhes morzsát, végül a 180 fokos sütőben 30 percig sütjük a süteményt. Egy kevés fahéjas porcukorral meghintve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.