A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A vajjal jól kikenünk egy 25 x 15 cm-es felfújtformát vagy tűzálló tálat.
A barackokat kereszt alakban bevágjuk, majd leforrázzuk és lehúzzuk a héjukat. A kimagozott gyümölcsöt feldaraboljuk, összekeverjük 10 dkg cukorral, és egyenletesen elosztjuk a kikent formában.
A tésztához a lisztet elvegyítjük a cukorral és a fahéjjal. Hozzáadjuk a vajat, ujjainkkal összedolgozzuk, majd a masszát elosztjuk a barackrétegen.
A cobblert az előmelegített sütő középső részében sütjük kb. 40 percig, amíg a teteje aranyszínű lesz. Melegen vagy langyosan tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.